Skydiving…Yea or Nay? ๐Ÿง๐Ÿคฏ

So..it’s been forever since I’ve been wanting to skydive. More as a challenge to myself since Heights are one of my greatest fears. Skydiving, mountain-climbing with spikes and bungee-jumping are just a few of the sports that terrify me.

Now here I am, checking out the skydiving facility nearest to me with a mixture of fear, excitement and trepidation. I have a milestone birthday to celebrate but also kids at home and family and friends who love me. “What Ifs ” fill my head and negativity is tryna overcome my generally-positive mien, sunny outlook and adventure-First mindset.

It doesn’t help that they make you sign all this crazy paperwork which basically makes sure you or no one related to you can sue them if ANYTHING goes wrong, you get injured or die! Like…bruhhhh๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ.

Should I or should I not go skydiving? Have you done it before?

One response to “Skydiving…Yea or Nay? ๐Ÿง๐Ÿคฏ

  1. Pingback: โœ…Skydiving? Check! #Bucketlist | Adventures of an Afri-merican Swthrt·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s